LUCRURI BUNE VOR VENI PENTRU CEI CE AU RĂBDARE.

la Bucureşti, a avut loc a doua ediţie a concertului Limbii Române, menit a-i păstra vii în conştiinţa românilor pe fraţii lor din străvechiul pământ românesc al Basarabilor.

Evenimentul a început cu o întârziere de două ore din cauza problemelor tehnice ale firmei care asigura sunetul. Cu siguranţă nu suntem nişte profesionişti într-ale concertelor, dar nu calitatea sunetului sau luminile strălucitoare sunt cele care au contat la sfarsit ci faptul că, încet-încet, românii, în special tinerii, încep să se deştepte, să reînvie spiritul naţional şi ideea de patriotism, disociată total de factorul politic.

Astfel, în următoarele 5 ore, Katana, Huliganii, Dagga, sek93, Nimeni Altu’, Bucium, Brugner, Veritasaga, Travka şi Altar au transmis mesajele lor în diferite forme, unele chiar inedite, entuziastul public prezent a putut învăţa puţină istorie şi a descoperit o bucăţică de libertate într-o Piaţă simbol pentru istoria recentă a României.

Mulţumim tuturor celor care au făcut campania “Basarabia pământ românesc” şi concertul Limbii Române posibile. De la cei care au cumpărat tricouri sau şepci până la cei care au lipit afişe ale campaniei în peste 45 de oraşe. De la “noii golani” până la “vechii golani” din Asociaţia 21 DECEMBRIE sau Consiliul Mondial Român. De la toate trupele prezente pe scenă anul acesta până la cele de anul trecut, care au fost şi acum cu sufletul alături de noi, şi până la Bitză, care a acceptat să meargă la Chişinău pentru cauza românismului.
Şi, nu în ultimul rând, tuturor românilor de peste Prut care nu au uitat cine sunt şi de unde vin.
Voi toţi sunteţi ROMÂNIA.

For Promotional Video Production  and Business Video Production . Click Here